Рисові кульки з манго


Рисові кульки з манго

 


Інгредієнти:


Рис  Glutinous        600 г
Вода                      900 мл
Манго                    3 шт
Кокосові вершки  300 мл
Цукор                    3 ст. л.
Сіль                        ½  ч.л.

 

 

Спосіб приготування:
1. В киплячу воду засипати промитий рис. Перемішати. Довести до кипіння  і варити 20 хв. Дати охолонути.
2. Для начинки рисових кульок взяти манго та порізати на кубики.
3. Для крему: в посудині змішати кокосові вершки, цукор, сіль. Довести до кипіння. Зменшити вогонь і залишити на 10 хв. Після загустіння крему, прибрати з  плити, дати охолонути.
4. Сформувати рисові кульки, всередину покласти кубики манго.
5. Викласти рисові кульки на тарілку,  зверху полити  кокосовим кремом. За бажанням прикрасити кокосовою стружкою.
6. Смачного!

 

Информация



Комментировать новости на сайте возможно только в течении 1.0 Transitional//EN дней со дня публикации.
air-club.net